Tekstiltrykk

På Jacobsen Reklameagentur Profilsenter bruker vi flere forskjellige trykkmetoder: silketrykk, transfer, digitaltrykk og brodering. Hvis du ikke har design ferdig, kan vi tilby våre tjenester med grafisk designer. Hvis kunder har logo fra før, må den sendes til oss i EPS, PDF eller JPG, PSD, TIFF fil-formater.

Transfer

En fleksibel og fin trykkmetode er transfertrykk. Der trykket blir overført til plagget ved hjelp av en varmepresse. Her kan vi produsere egne merker for rask levering og eventuelt bestille ferdige merker med høyest mulig kvalitet.

Silketrykk

Silketrykk er en svært gammel og god trykkmetode som er best når man har med store antall og gjøre. Det er litt arbeid med oppstart og igangsetting av maskiner. Men ved større antall er det en rimelig og god metode for å trykke både på tekstiler og andre saker.

Sublimering

Sublimering er en trykkmetode god egent for høykvalitets trykk i mange farger. Man printer på et ark for deretter å overføre motivet til produktet ved hjelp av varme. Kan benyttes på polyester plagg og polyesterbelagte artikler. For eksempel krus.